Rad jestem zes sam sie okreslil jako czlek niekumaty to nam oszczedzi zbednej dyskusji. Dowcipu z Bojanem raczej nie mogles wlasciwie odczytac bo nie byles na zlocie.Kamil232 pisze:Wytłumaczy w końcu ktoś nie kumatemu, co śmiesznego jest w powiedzeniu ofensywny pomocnik czy defensywny. Albo czym się rożni boczny obrońca od skrzydłowego obrońcy...bo chyba od tego się wzięła ta "szydera". Tak więc tez chce się pośmiać i niech mi ktoś wytłumaczy.Ta dyskusja przejdzie z pewnoscia do klasyki forum. Na nastepnym zlocie niewatpliwie beda do niej jakies nawiazania i ladna polewka. Mentor powie ze obiecanych przez niego 30 bramek Bojan nie mogl strzelic bo gral rezerowego napastnika a gdy wchodzil to cofnietego defensywnego napastnika i juz bedzie smiech.
Zauwaz jednak ze nasmiewalem sie z samej istoty tej dyskusji gdyz jest ona dla mnie malo sensowna. Osobiscie nie przywiazuje duzej wagi do nazewnictwa wiec dziwi i smieszy mnie rozstrzasanie tygodniami sprawy czy Ronaldo spelnia na boisku taka czy inna role. Jakiej by nie spelnial czyni to bardzo dobrze i niewazne czy w koncu ustalicie jednoznacznie ze nalezy okreslac go mianem napastnik pomocnik czy zelik.
Pozdrawiam wszystkich walczacych tutaj.