Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 01 sty 2009, 13:41

O dzizas. Rzuciłem sarkastyczną uwagę, a wszyscy wzięli to tak poważnie...że nawet zaczęli jakieś zdjęcia wklejać :boruta: Rozumiem, że liczysz, że powklejam dziesiątki fotek panienek Ronaldo, z którymi każdy facet chętnie pograłby nie tylko w karty? Wybacz, ale szkoda mi czasu.

Gdyby ktoś powiedział, że zazdroszczę komuś dziesiątek modelek i innych fajniuśkich celebrytek to przyznałbym mu rację 8) Pewnie jak 99% męskiej populacji. Tutaj jednak wszystko, co związane z Ronaldo jest krytykowane :rotfl:

Tylu już tutaj zostało napisane, że szkoda to ciągnąć dalej. Szkoda tylko, że niektórym brakuje konsekwencji, bo jeśli Ronaldo to napastnik, to Evra, Maicon, Alves to pomocnicy, a Makelele obrońca. ABsurd? Wiem. Ale nie może być inaczej, jeśli podczas rozmów padają pytania "czy zawodnikowi x bliżej do napastnika czy pomocnika?" .

PS co ma z tym wspólnego Rooney ? Przecież to żonaty facet. Zostaw go w spokoju : > A może chcesz przejść do kolejnej jakże ciekawej dyskusji, czy Rooney'owi bliżej do pomocnika, czy napastnika ? :boruta:

Wróć do „Anglia”