Akurat Raul to zły przykład, bo on ma takie mecze, że często cofa się na własną połowę by wspomóc defensywę.Kamil232 pisze: Jak można widzieć gościa w tylko w ataku, który często wraca pod swoje własne pole karne i pomaga bocznemu obrońcy. Czy tak wracają RVN? Drogba? może Raul, albo Adebayor? Może inny ze znanych napastników?
Jest wielu napastników często udzielających się w defensywie. Poza tym wydaje mi się, że nieco przeceniasz CR jeśli chodzi o grę defensywną, bo asem to on akurat w tym elemencie nie jest. Jest bramkostrzelny, znakomicie wyszkolony technicznie, ale akurat gra do tyłu to jego pięta achillesowa.
Specjalnie dla Ciebie:Kamil232 pisze:Czekam na odpowiedź na to pytanie i się doczekać nie mogę.Nie czytałem poprzednich stron tego tematu, więc krótko zapytam (choć to pytanie mogło już paść): Ronaldo gra na tej samej pozycji co Park, Nani, Giggs. Czy oni w związku z tym też są napastnikami?
10 na poprzedniej stronie pisze: To zależy tylko i wyłącznie od ustawienia. W 4-3-3 - tak.