Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 02 sty 2009, 14:43

Sammyy pisze:Macie tego fajnego Mullera i w sumie coś tam grał na początku sezonu. Najgorzej się chyba nie prezentował. Z tego co sobie przypominam to on nawet taki uniwersalny jest, bo nie tylko w ataku chyba umie grac.
No właśnie Thomas Mueller to w zasadzie jest bardziej pomocnikiem niż napastnikiem, dlatego nie wiem czy brać go pod uwagę. Zagrał jako rezerwowy w 1 meczu sezonu z HSV ostatnie 10 minut - i cóż, było po nim widać, że jeszcze trochę do grania w BL mu brakuje.
Sammyy pisze:W ogóle w Bayernie ostatnio mam wrażenie, że pomija się trochę juniorów :roll: Jest przecież zdolny Ekici, coś tam kiedyś przewijały mi się nazwiska Kopplina czy Niedemeyera nawet w BL chyba.:
Ba, jest przede wszystkim Kroos, który dostaje bardzo mało szans :( Może w 2 rundzie będzie trochę inaczej, zobaczymy. Co do tych wymienionych - Ekici ostatnio mial jakiś uraz i nawet w rezerwach dlugo nie pogrywał, Kopplin przez długą część 1 rundy się leczył i w ostatnim okresie dopiero wszedł do gry w drugiej drużynie. Niedermaier to już taki młodziutki nie jest (22 lata), zresztą na jego pozycji (środkowy obrońca) mamy straszny tłok, wliczając w to kolejnego juniora jakim jest Breno (który zresztą też wiele nie gra...). Fakt jest chyba taki, że Bayern to nienajlepszy adres do wprowadzania juniorów do gry. Za duża presja na wynik.

Wróć do „Niemcy”