Myślę, że taka polemika nie ma sensu. Tak samo np Milan miałby niezwykle ciężko w Anglii... Każda liga ma swój styl i zespoły grające tam są do niego przyzwyczajone. Nie można tak o na luzie przestawić się, bo na to potrzeba czasu. Wczoraj oglądałem na C+ wywiad z Lotioną trenerem Deportivo i on powiedział, że w tamtym roku opracował i grał taktyką tą samą jak dziś, ale jego zespół potrzebował czasu, aby zaskoczyło...Akarin pisze: Nie mówię wam, że HSG by przejechało po całej La Liga.
Po prostu śmierzy mnie niedoceniamie drużyny, która pod wzgledem statystyk jest obecnie w czołówce Europy.
To akurat jest pewne. Dużo zależy od jego żony muzułmanki, gdyż sam Franck powiedział, że z nią omawia każdy transfer, gdyż pragnie aby jego rodzina czuła się dobrze w danym kraju. Bayern to klasowa drużyna, ale nie ma co ukrywać, że jeżeli Ribery chce osiągnąć bardzo dużo to musi brać po uwagę zmianę barw. Ale to melodia przyszłości, bo wszyscy w Monachium mówią, że dziś nie ma mowy o jakimkolwiek transferze.brylancik pisze:IMO Ribery jeszcze ze dwa sezony pogra z ogórkami w Bundeslidze, a później odejdzie do jakiegoś dużego klubu, niekoniecznie do Realu.