Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Mentor » 02 sty 2009, 21:56

Metal pisze:Ribery gra w klubie który może wygrać LM i dlaczego miałby odchodzić do wielkiego Realu który nawet z 3 ligowcem nie potrafi sobie poradzić.
Grubo.
Metal pisze:W ogóle denerwuje mnie to, że wiele osób nie docenia potęgi FCB
Jest na to rada. Niech Bayern zacznie osiągać lepsze wyniki w Europie to szacunek wróci. Bundesliga jest słabsza od wielkiej trójki dlatego wyniki Bawarczyków na rodzimym podwórku są bagatelizowane. Poniekąd słusznie moim zdaniem bo z kim tak naprawdę macie tam rywalizować? Bayern powinien wygrywać w Niemczech rok w rok. Dla mnie każde inne rozstrzygnięcie to niespodzianka.
Metal pisze:chyba mają jakiś kompleks bo gdy te dwie drużyny się spotykają to odpada zazwyczaj Real, a o ich wspaniałym bilansie w Monachium nawet nie będę wspomniał.
Tylko co to ma do rzeczy?
Metal pisze:Dziwi mnie to, że śmiejecie się Hoffenheim. Na dzień dzisiejszy postawiłbym na nich w meczu z Realem. Oni mają to coś czego Królweskim brakuje, a mianowicie - wolę walki.
Pudło. Realowi można sporo zarzucić, ale woli walki to akurat im zazwyczaj nie brakuje. Niekiedy wręcz wolą walki nadrabiają pewne braki w grze.
Metal pisze:Historia wielkiej Barcy też nie jest zbyt 'podniecająca', a w 2 ostatnich latach nic nie osiągnęli tak jak Hoffenheim. Oczywiście nie porównuje tych dwóch drużyn
:lol2:
Skoro nie porównujesz to po co takie... zestawienie?
Metal pisze:Ile tych wielkich klasowych drużyn gra w Hiszpanii?
Trudno policzyć bo to są już operacje na dużych liczbach, ale chyba nie pomylę się za bardzo pisząc, że tych wielkich drużyn w Hiszpanii jest mniej więcej 4-5 razy tyle co w Niemczech.
Metal pisze:A wracając do sprawy Ribery'ego o Francuz osiągnie dużo więcej w Bayenie niż w Realu.
To się okaże. Ocenić to należałoby przez pryzmat Ligi Mistrzów.

Wróć do „Niemcy”