Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
karp
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: karp » 03 sty 2009, 0:08

Przemysław Wysocki - mam nadzieje że zostanie wypożyczony do Piasta, tam bedzie miał duzą szanse na gre i mam nadzieje ze nie dojdzie to idiotycznej sytuacji w której Wysocki na wiosne z powodu jakiegoś idiotycznego zapisu w kontrakcie, nie wystąpi przeciwko Legii. Ma wystąpić. Ma zatrzymać Radovicia. A jak się uda toniech strzeli Legii gola! A w lato wróci do warszawy by zająć miejsce Wawrzyniaka który zapewne zostanie gdzieś sprzedany!
Hamek84, a co jak Wawrzyniak nie zostanie jednak sprzedany (np Juve wycofa swą kosmiczną ofertę 8 mln ojro?)? Swoją drogą ciekaw jestem jakby Przemek radził sobie po środku obrony. Ma do tego warunki na pewno, na lewą stronę jest troszkę za mało zwrotny.
Ja, zaryzykowałbym i latem sprzedał Muche do zagranicznego klubu - ofert pewnie bedzie duzo, wszak bedzie to bramkarz mistrzowskiego zespołu :boruta: - i postawiłbym na Kostie!
W takich momentach zaczynam się cieszyć, że to jednak Mirek jest dyrektorem sportowym :wink:
Ariel Borysiuk(...)Bardzo podoba mi się jego gra w defensywie ale chłopak musi troszkę przytyć, a będzie z niego drugi, lepszy Cantoro.
Przytyć? To może go trochę kosztować. Podobno za każdy dodatkowy kilogram na pierwszym treningu w nowym roku Legioniści zapłacą tysiaka. Może Ci chodziło o to, żeby wzmocnił się fizycznie? Spokojnie, masa przyjdzie z wiekiem.

Wróć do „Polska”