bartbuks Przecież Villa z karnego strzelił więc co tym tam spiskujesz, że nie udało mu się nic trafićbartbuks pisze:David Villa - szkoda, że nic nie ustrzelił,
Co do sędziego to przecież można się przyzwyczaić, że Hiszpania pod tym względem ostatnio, ba może nawet od 2 lat gdzieś, na równi z naszą Ekstraklasą. Wystarczy zobaczyć jaki poziom prezentują Hiszpańscy międzynarodowi. W meczu Barcy było to samo, może nie aż z takim skutkiem, ale jednak. Gdyby nie ten idiota pewnie po 15 minutach mogłoby być z 2:0. Kto wie jak by drużyna zareagowała na 1 bramkę, która powinna być uznana. No nic, trzeba się albo przyzwyczaić, albo czekać aż wymienią 95% gwizdaczy
Silva wczoraj kapitalnie, chłopak jednak w tych wywiadach nie kłamał, że czuje się dobrze, że ból mu nie dokucza, że wydaje mu się, że jest w stanie już grac na 110% przez 90 minut
Co do Maty, przypomniał się trochę początek sezonu, gdzie był naszym najlepszym graczem, mimo że Villa strzelał więcej. Sporo biegał z dobrym skutkiem z czym ostatnio były problemy. Widać, że za 2-3 lata to może być jeden z najlepszych piłkarzy w kraju. Na przykładzie Maty, Negredo i innym podobnym widać, że warto z Castilli sobie brać piłkarzy z free, albo grosze. Real chyba nie docenia swoich wychowanków aż za często. Kiedyś nie bali się wprowadzać wychowanków, a ostatnio jakoś źle to wygląda, cóż płakał nie będę.
Jak by nie patrzeć, ma najwięcej przechwytów w stosunku do czasu jaki spędził na boisku, to nie przypadek. Zresztą jego gra z Barają w środku wygląda nieźle, w ogóle o czym ja piszę, oni znają się na pamięć. Stworzyli jeden z najlepszych środków pomocy w historii VCFPisakk pisze:Ale wślizg Albeldy bardzo mi zaimponował.
Dla Miguela to potrzebny jest zmiennik i to na już. Ximo Navarro to melodia przyszłości, więc ja bym chciał kogoś na już. Bruno czy nawet Azpilicueta by się nadali, chociaż ten drugi pewnie byłby za drogi. Jednak z tego co czytałem Valencia ma go cały casz na oku