Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 04 sty 2009, 20:43

@Hamek84
Zakładając, że mówisz poważnie, w co szczerze mówiąc trudno mi uwierzyć...
ale są tak samo srednimi zawodnikami jak ściągani wcześniej Park, Saha, Possebon, rafael i Fabio Anderson czy Howard + cała rzesza piłkarzy średnich.
Rafael, Fabio oraz Anderson to jedni z najlepszych zawodników w swoich kategoriach wiekowych. To są bardzo młodiz piłkarze, a już niejeden raz pokazali jakimi wartościowymi zawodnikami są. Park średniakiem? Oby więcej takich "średniaków"!
A gdzie Bardsley który tak udanie Nevilla zastępował?
Bo na tym się skończyły niestety jego dobre występy. W AV grał mizernie, a po powrocie do nas w sparingach grał padakę, którą nawet zdążyłem zobaczyć na żywo (z Sevillą na OT). Nie był to miły widok :)
Czemu Richardson a wcześniej Ryan Ford zostali sprzedani - przecież dobrze zastępowali Giggsa, czemu Campbell został tak szybko odstawiony? Czemu został sprzedany Smith?
Po pierwsze - kto to jest Ryan Ford ? :shock:
Po drugie - Richardson dostał całkiem sporo szans i spalił praktycznie każdą z nich. Kibice mieli go dość. Dobry piłkarz, ale o strasznie niskiej boiskowej inteligencji.
Po trzecie - Smith po kontuzji był po prostu fatalny. Niestety nadal jest. Chyba najgorszy napastnik w lidze...
po czwarte - Campbell jest wypożyczony.
Sprzedać/wypożyczyc: Brown, Fabio, Rafael, Evans, Anderson, Park, Tosić, Nani, Gibson, Possebon, Manucho, Welbeck, Ljajić.
Zabawne. Najpierw mówisz o braku brytyjskiego "korzenia" w składzie, a później wnioskujesz o sprzedaż dwóch największych wyspiarskich talentów, jakie nasza akademia wyprodukowało od kilkunastu lat - Welbeck, Evans. Brown? Mowa o Wesie czy Reece?
Van Der Sar
Corluka - Ferdinand - Agger - Evra
Fletcher - Nolan
Ronaldo - Pedersen - Giggs
Rooney
Agger za Vidica? Pedersen? Dzizas...Kiedy ostatnio widziałeś Pedersena w akcji? 4 lata temu? Jeśli Anderson i Rafael są piłkarskimi średniakami, to Pedersen jest po prostu słabeuszem.

Kończywszy powiem, że sam jestem gorącym zwolennikiem wprowadzenia pewnych reform mających na celu zwalczanie "podkradania" młodych chłopaków przez wielkie kluby. Również jestem za tym, żeby były jakieś ograniczenia w PL. Typu min. 5 wyspiarzy w wyjściowej "11".

Jednak to co zaproponował Hamek bardziej mi wygląda na jakiś żart...

Wróć do „Anglia”