Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 05 sty 2009, 8:17

10 pisze:News jest z 10. grudnia. Nie wiem, czy tylko ja to przegapiłem, ale Timo - po nieudanej przygodzie z Valencią i rozwiązaniu kontraktu z hiszpańskim klubem - podpisał kontrakt właśnie z rewelacyjnym beniaminkiem. To dość ciekawy transfer, były zawodnik Vfb powinien być dużym wzmocnieniem. Aczkolwiek na oficjalnej stronie klubu nazwisko Hildebranda w kadrze nie figuruje.
Hildebrand jest już zawodnikiem Hoffenheim - nie wiem, czemu ich oficjalna strona tego jeszcze nie pokazuje, może po prostu jakiś informatyk z ich strony zaspał :P W sumie nasza strona też nie pokazywała od razu w dniu 1 czy 2 stycznia, że Donovan jest w naszej kadrze. A Kicker już wykazuje Hildebranda w kadrze beniaminka (i czterech innych bramkarzy też :shock: ).
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aviindex/1
10 pisze:Oficjalna strona Bayernu donosi zaś, że zawodnikami klubu są już Olić i Donovan. I, jeśli dobrze zrozumiałem, z drużyną nie trenuje Poldi. Podobnoe z powodu grypy...
Olic będzie u nas grał od 1 lipca, jak wcześniej pisałem. Donovan póki co jest na wypożyczeniu do 15 marca (coś a'la Beckham w Milanie), co będzie dalej, zależeć będzie głównie od jego dyspozycji. Co do Poldiego to ma przylecieć na obóz treningowy do Dubaju jutro...

Wróć do „Niemcy”