Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: gieksa » 05 sty 2009, 13:47

też to widziałem... bo cóż jedni obgryzają a Ramos Pełna kulturka.

Wracając do meczu Poza Robbenem (który mógłby czasem oszczędzić sobie jednak dryblingu i wrzucić tą piłkę odrazu w pole karne a nie czekać aż wszyscy wrócą w pole karne co mnie osobiście niezmiernie denerwowało ) niewątpliwie będącym wczorajszą ofensywą Realu ,Casillasem którego parada uratowała nas od straty bramki, Pepe który brylował na środku obrony i co więcej smigał do przodu jak szalony( niestety wspomniany Robben go olewał za każdym razem nie odgrywał mu piłki) są jeszcze 2 Postacie z wczorajszego meczu a mianowicie Gago odwalał naprawdę dobrą robotę rozgrywał bronił przeszkadzał przeciwnikom jak sie tylko dało i podwajał krycie praktycznie an całym boisku:D, drugim piłkarzem jest często krytykowany ostatnimi czasy Sergio Ramos!!!! dla mnie gdyby nie to ze Robben strzelił bramke i to jaką to on by był najlepszym piłkarzem meczu akcje zatrzymywał jak profesor przecinał praktycznie każde podanie lecące w jego sektor boiska starał sie współpracować z Robbenem na prawej lance( do czego jednak ten drugi nie zawsze był chętny) w tym meczu powinien mieć 2 asysty!! jedną to przecudowne zagrania do Huntelara, a drugie równie urodziwe do Snajdera obaj niestety się nie popisali... to tyle z mojej strony:D polecam oglądnąć meczyk jeszcze raz::D i oblukać:D jak ktoś sie nie zgadza:D

Wróć do „Hiszpania”