Re: Kto wygra Premier League w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Kto wygra Premier League w sezonie 2008/2009

Post autor: Kamil232 » 05 sty 2009, 19:43

Ciekawe jaki procent kibiców w Polsce nie zna historii i tradycji swojego ukochanego klubu, a co tydz jest na stadionie?
Nie wiem, sprawdź.
Pewnie ponad 50%.
Ja sądzę, że więcej. Jak pisałeś tydzień w tydzień, tak więc masz na myśli karnetowców, a karnetu tam byle kto nie dostaje.
ak jesteś tak fanatycznie związany z Old Trafford, to chwała Tobie, ale to nie jest forum Manchesteru, tylko ogólnopiłkarskie. Wybacz, ale nie musisz udowadniać nam tego, ale weź pod uwagę to że forum ma tylu użytkowników, że nie każdy zapamięta to.
No i extra nie wiedzieli, poinformowałem, teraz już wiedzą, więc można ich oto prosić by tego skrótu nie używali.
Ja nie zwracam uwagi jak ktoś pisze FC Valencia - a powinienem, bo nie ma takiego klubu! Poprawnie to Valencia C.F., a dalej patrząc to Valencia Club de Futbol. Nie wymagaj tego od nas i wiedz, że nikt nie robi tego specjalnie.
Spadłem z krzesła....Jeśli nie widzisz różnicy między jednym a drugim to cóż wypada tylko pogratulować.
To już słyszałem, nie musisz za każdym razem powtarzać. Przyjąłem do wiadomości.
Jednak mam ochotę mówić do kogoś kto piszę ciągle jakieś śmieszne rzeczy, że jest śmieszny. Postaraj się bardziej z tymi ripostami.
Więc narzekaj na adminów serwisu o United, a nie na kibiców innych drużyn.,
Nie wiem czy wiesz, ale to forum pilka.pl a nie manustie.pl. Reszty chyba tłumaczyć nie muszę.
Oni nie kibicują United, więc jak sam przyznałeś nie muszą o tym wiedzieć.
No i extra nie wiedzieli, poinformowałem, teraz już wiedzą, więc można ich oto prosić by tego skrótu nie używali.

Wróć do „Wracając Do Meritum”