Nie wiem, sprawdź.Ciekawe jaki procent kibiców w Polsce nie zna historii i tradycji swojego ukochanego klubu, a co tydz jest na stadionie?
Ja sądzę, że więcej. Jak pisałeś tydzień w tydzień, tak więc masz na myśli karnetowców, a karnetu tam byle kto nie dostaje.Pewnie ponad 50%.
No i extra nie wiedzieli, poinformowałem, teraz już wiedzą, więc można ich oto prosić by tego skrótu nie używali.ak jesteś tak fanatycznie związany z Old Trafford, to chwała Tobie, ale to nie jest forum Manchesteru, tylko ogólnopiłkarskie. Wybacz, ale nie musisz udowadniać nam tego, ale weź pod uwagę to że forum ma tylu użytkowników, że nie każdy zapamięta to.
Spadłem z krzesła....Jeśli nie widzisz różnicy między jednym a drugim to cóż wypada tylko pogratulować.Ja nie zwracam uwagi jak ktoś pisze FC Valencia - a powinienem, bo nie ma takiego klubu! Poprawnie to Valencia C.F., a dalej patrząc to Valencia Club de Futbol. Nie wymagaj tego od nas i wiedz, że nikt nie robi tego specjalnie.
Jednak mam ochotę mówić do kogoś kto piszę ciągle jakieś śmieszne rzeczy, że jest śmieszny. Postaraj się bardziej z tymi ripostami.To już słyszałem, nie musisz za każdym razem powtarzać. Przyjąłem do wiadomości.
Nie wiem czy wiesz, ale to forum pilka.pl a nie manustie.pl. Reszty chyba tłumaczyć nie muszę.Więc narzekaj na adminów serwisu o United, a nie na kibiców innych drużyn.,
No i extra nie wiedzieli, poinformowałem, teraz już wiedzą, więc można ich oto prosić by tego skrótu nie używali.Oni nie kibicują United, więc jak sam przyznałeś nie muszą o tym wiedzieć.