Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 07 sty 2009, 13:43

bartbuks pisze:Rzuciłem tak nazwiskiem, kierując się umiejętnościami, a nie klauzurami. Adler ma talent, więc postanowiłem wciągnąć go do mojej wyliczanki.
Nie, no spoko :P Ja wrzuciłem info o tej klauzuli, bo sądzę że niewielu spoza interesującymi się BL wie o niej :wink:
fieldy pisze:Ja myślałem, że Bayern ma znakomitego bramkarza, który czekał na swoją szansę długo i teraz ma grać. Z tego co wyczytałem na pewnym forum piłkarskim :smile2: kibice Bayernu murem stali za swoim bramkarzem. Twierdzili, że gra z meczu na mecz coraz lepiej, etc :P
Kibice Bayernu nadal stoją murem za swoim bramkarzem :) Inaczej pisałbym, że Enke ma ochotę przejśc do nas (choc podobno ma :P ). Ale kto wie, jak będzie wyglądała runda wiosenna w wykonaniu Rensinga - może zadecydować o jego dalszej przyszłości w klubie...
fieldy pisze: Na chwilę obecną rzeczywiście Leverkusen daje szansę przynajmniej na puchary, Spurs niekoniecznie. Choć jak wygrają z United w finale CC to w UEFA zagrają.
No tak, kuchenne drzwi to zawsze jest szansa, bo sądząc z tabeli, to większa szansa dla Spurs na drugą ligę niz udział w pucharach :)

Ale o czym my tu w ogóle gadamy, skoro news był o Przyrowskim, nie Adlerze :P

Wróć do „Anglia”