Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Hanni » 07 sty 2009, 19:52

muszeq pisze:Nie, po prostu zwróciłem uwagę na błąd.
Nowy user i od razu chciał zabyłysnąc. Tylko mu trochę nie wyszło. Ale darujmy mu, jeszcze się przystosuje :lol:
Kamil232 pisze:ok moze Ty lubisz patrzeć jak ktoś obraża twój klub, tak więc rozumiem, że jak od dziś zamiast arsenal będę używał skrótu szity to ostrzeżen nie dostane?
A ja może fucking united... nie lepiej zostac przy tym jak jest teraz? Kamil szuka napinki jak sławny niegdyś kibic Bayernu.
Darujcie sobie bo tylko zaśmiecacie ten temat. Jak chcecie poprzynudzac to róbcie to w temacie o United i tam piszcie bzdety, jeżeli Fieldy Wam na to pozwoli.
Powoli kibice United dorastają poziomem do coniektórych fanów Serie A.

Z dnia na dzień nasilają się spekulacje transferowe dotyczące Arsenalu. Nie zdziwię Was jak napiszę, że chodzi o Arshavina, którego transfer jest bardzo prawdopodobny i mam nadzieję, że dołączy on do naszego klubu już niebawem. Jeżeli chodzi natomiast o kwotę odstępnego to możemy wyciągnąc go w bardzo dobrych pieniądzach, z resztą nie zwykliśmy przepłacac. Zainteresowanie Arsenalu potwierdził sam Advocaat.

Rosjanin to zawodnik, który niewątpliwie się nam przyda. Pasuje doskonale do naszego stylu gry i koncepcji Wengera (poza wiekiem, ale może wprowadzi w zespół troche pewności, doświadczony z pewnością jest). Jeżeli przyjdzie Arshavin i nikt więcej to i tak będę zadowolony. Pod warunkiem, że nikt nie odejdzie.

Agent Theo wypowiedział się w sprawie spekulacji prasowych na temat kontraktu jego klienta. Sprostował, że Walcott nigdzie się nie wybiera, w co wierzę i co mnie niezmiernie cieszy, bo ten zawodnik ma talent z pewnością nie mniejszy od Ronaldo - to do kibiców United-tych powyżej.

Wróć do „Anglia”