angielski podstawowy dziś banalny jak dla mnie, wynik myślę, że będzie wysoki, chyba, że punkty poleca na liscie, ale za forme na szczescie sa tylko 2 pkt, wiec jezeli list nie mial cech oficjalnych, to duzo nie starce. sluchanie proste, jasne i wyrazne, teksty napisane latwym jezykiem, na dodatek ciekawe, wystarczylo mi raz przeczytac i od razu zaznaczylem odp, wiadomosc taka jaka sie zawsze cwiczy, forma oficjalna czesto nie jest cwiczona, ale chyba kazdy jakos z tego wybrnal.
jutro fizyka i jedyne co mnie w tej maturze interesuje to jakosc i typ zadan, by porownac z tymi operonowskimi, bo jak rozwiazuje zbiory zadan z operonu to mnie ch** strzela, bo czesto wynajduja takie rzeczy o ktorych albo sie nie mowi, albo wydaja sie banalne, tylko ze placza odpowiedzi i polecenia tak, ze nie da sie ogarnac zadania, a mysle, ze CKE sie postara by wygladalo to podobnie do majowego, bo te matury z poprzednich lat rozwiazuje sie o wiele latwiej niz operon. mysle ze podobnie bylo z innymi przedmiotami- o matematyce tak kumple mowili, ze jest podobnie.