Re: Kto wygra Premier League w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Kto wygra Premier League w sezonie 2008/2009

Post autor: Yukasz » 12 sty 2009, 17:37

red85 pisze:Hiszpan non stop mówiąc o Fergusonie zwraca się przez per Mr, jakby nie umyslnie nie chcąc oddać cesarzowi co cesarskie.
Pewnie chciał być jeszcze bardziej uszczypliwy. Zawsze można niczym kiedyś cloner zbluzgać Dombrosia a przy tym zwracać się do niego z szacunkiem stosując odpowiednie zasady pisowni :boruta:
Tigertm pisze:http://sport.wp.pl/wid,10741246,kat,174 ... omosc.html
Liverpool też już miał bankrutować a na razie wszystko ucichło i temu przeczy, także Roma co miesiąc zostaje sprzedawana więc i Chelsea się jakoś wybroni. Z tym że właśnie nie będą już szaleć na rynku transferowym. Ech tak to jest jak zabawki dostają się w ręce dużych chłopców, Romek uszkodził jedną ze swoich :)

Co do tematu to pewnie wygra MU czyli to co po pierwszych kolejkach wydawało się mało realne. Liverpool od początku sezonu miewa mecze przeciętne i potrafi tracić punkty ze słabszymi i wg mnie uplasują się na drugim miejscu, Chelsea ostatnio gra dno już nie tylko w LM a MU się rozpędza. Innych kandydatów nie widzę. Jednak spodziewałem się walki na wyższym poziomie.
W tej chwili z 5 najlepszych lig europejskich tylko kibice Barcelony mogą być zadowoleni ze swojego zespołu. Reszta pozostawia wiele/sporo do życzenia choć Inter jakby nie grał i tak zazwyczaj wygrywa mecz za meczem
[edit] - naturalnie chodzi mi o liderów.

Wróć do „Wracając Do Meritum”