Widzialem jedynie pierwsza polowe, skrotu calego spotkania jeszcze nie, ale akurat ten mecz i zolwie temo mozna usprawiedliwic latwo- szybko bylo po meczu, glowy zawodnikow robia swoje i nie ma co sie spinac, beda jeszcze bardziej wymagajace spotkania.RealFan pisze:szkoda tylko, ze przebieg gry nie wygladal tak, jak wskazuje na to wynik. urzadzamy sobie kopanine bez jakiegos pomyslu na dluzsze utrzymywanie przy pilce. w ataku pozycyjnym jest zolwie tempo i nadal zbyt duzo niedokladnosci.
mam wielka nadzieje ze posadzi go na lawce. Nie wyobrazam sobie zeby znalazl sie tam Lass albo Gago, bo destrukcja wyglada teraz bardzo dobrze, a Czarnuch daje z siebie wszystko i tego nam bylo trzeba. Guti ma wiecej walorow ofensywnych, ale jego gra obronna to nieporozumienie.RealFan pisze:ciekawe co zrobi ramos po powrocie marysi
Guti w formie ewentualnie posadzic moze jedynie Snipsa, byloby to najbardziej naturalne posuniecie, mieliby dokladnie te same zadania-opcja do podania na lewe skrzydlo plus wejscia za napastnikow. zmiana nic nie wnoszaca i chyba jednak wole ogladac Wesleya, bo w defensywie daje z siebie jakby wiecej.
Obecnie Guti nie jest dla tego teamu niezbedny, nie widze powodu dla ktorego zmieniac cos, co powoli mozolnie zaczyna funkcjonowac. Guti nada sie na wejscie w drugiej polowie, kiedy krycie nie jest juz tak agresywne i swobody mialby znacznie wiecej.
Zadziwia mnie druzyna Ramosa, zmiana taktyki i jeden Lass az tak bardzo odmienilaby zawodnikow? Jest zaangazowanie i koncentracja, gramy na zero i, wiem ze wczesniej narzekalem, kurde podoba mi sie to. Schuster przestal panowac nad glowami zawodnikow, nie ma innej opcji.