Re: Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Post autor: baziu » 13 sty 2009, 20:24

Mentor pisze:Jak wygląda kwestia ewentualnego transferu Benzemy z punktu widzenia kibiców Lyonu?
No wiadoma sprawa, że nie chcielibyśmy go oddawac ale to już jest raczej przesądzone. Wg mnie Lyon to jest taka wybojnia dla talentów więc niech chłopak idzie do jakiegokolwiek lepszego klubu i sie tam trzyma. Ja osobiście bym chciał wtedy, żeby jego miejsce zajął Keirrison, wydaje mi się, że udało by mu się załatac tą dziurę.
Mentor pisze:Sam zawodnik będzie chciał koniecznie zmienić klub już najbliższego lata czy gotów byłby pograć jeszcze jest u Was?
Chłopak raczej zamierza od nowego sezonu zmienic klub i walczyc o najwyższe cele typu LM co z OL raczej na tę chwilę nie jest tak łatwe do osiągnięcia jak np z Realem czy ManUTD, tym bardziej, że zespół zaczyna powoli nam się kruszyc, bo nie wiadomo też jak z Juninho, który zapowiedział że zamierza zakończyc karierę ale zanim to zrobi chce zdobyc 100goli dla LYonu (póki co ma 94).
Mentor pisze:Jak wygląda stanowisko klubu? Będziecie go trzymać za wszelką cenę czy odpowiednio wypchana sakiewka załatwi sprawę?
Ponoc Aulas chce zrobic wszystko by go zatrzymac w klubie, ale jak dostanie odpowiednią sumę (ponoc liczy na min 65mln) jest gotów go sprzedac, no chyba, że sam zainteresowany jasno da do zrozumienia, że zostaje.

Wszystko okaże się pod koniec tego Mercato, także zobaczymy co to będzie.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”