No wiadoma sprawa, że nie chcielibyśmy go oddawac ale to już jest raczej przesądzone. Wg mnie Lyon to jest taka wybojnia dla talentów więc niech chłopak idzie do jakiegokolwiek lepszego klubu i sie tam trzyma. Ja osobiście bym chciał wtedy, żeby jego miejsce zajął Keirrison, wydaje mi się, że udało by mu się załatac tą dziurę.Mentor pisze:Jak wygląda kwestia ewentualnego transferu Benzemy z punktu widzenia kibiców Lyonu?
Chłopak raczej zamierza od nowego sezonu zmienic klub i walczyc o najwyższe cele typu LM co z OL raczej na tę chwilę nie jest tak łatwe do osiągnięcia jak np z Realem czy ManUTD, tym bardziej, że zespół zaczyna powoli nam się kruszyc, bo nie wiadomo też jak z Juninho, który zapowiedział że zamierza zakończyc karierę ale zanim to zrobi chce zdobyc 100goli dla LYonu (póki co ma 94).Mentor pisze:Sam zawodnik będzie chciał koniecznie zmienić klub już najbliższego lata czy gotów byłby pograć jeszcze jest u Was?
Ponoc Aulas chce zrobic wszystko by go zatrzymac w klubie, ale jak dostanie odpowiednią sumę (ponoc liczy na min 65mln) jest gotów go sprzedac, no chyba, że sam zainteresowany jasno da do zrozumienia, że zostaje.Mentor pisze:Jak wygląda stanowisko klubu? Będziecie go trzymać za wszelką cenę czy odpowiednio wypchana sakiewka załatwi sprawę?
Wszystko okaże się pod koniec tego Mercato, także zobaczymy co to będzie.