Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: czeher » 17 sty 2009, 17:41

Niekorzy widze apokaliptyczne wizje sieja... dla mnie nic dziwnego. Chyba ze ktos zyje w jakims swoim światku idealistycznym, nie majacym wiele wspolnego z realnym zyciem. Nie ma czegos takiego jak "nie na sprzedaz" czy inne tego typu sformulowania... pozostaje tylko kwestia za ile
Kiedys szokowaly kwoty transferow Crespo, Vieriego, Zidana itp dzisiaj jest Kaka ale zawsze bedzie jakas granica ktora mozna pobic... jak w rekordach swiata...
Nie wahalbym sie i puscilbym Kake, bo patrzac na to chlodno brazylijczyk szczyt zarowno formy jak i osiagniec w Milanie raczej ma juz za soba. Po drugie taki kolektyw z przodu wg mnie lekko tlamsi, zreszta o tym juz tez bylo
Wg mnie napewno przyda zmiana otoczenia, nie twierdze ze MC to idealne wyjscie ale kto wie :think:
Moze samemu Milanowi wyjdzie to na dobre :think: mniej hucznych nazwisk do skaldu :P a atak Borriello Pato, za nimi Ronnie tez wyglada fajnie :P

Tak na marginesie, Buffona tez byl sprzedal na miejscu Juve, wkoncu zycie pokazalo ze maja nie gorszego specjaliste a szkoda takiego na lawe, 100 w kasie zawsze sie przyda

Wróć do „Włochy”