Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Yukasz » 17 sty 2009, 18:59

Mnie nie zdziwi odejście Kaki. Przecież niedawno Milan sprowadzając Bekama pokazał jak ważny jest dla nich biznes, teraz oddając Kakę mogą zyskać tylko pod względem finansowym. A sam piłkarz nie jest tyle wart więc... jako biznesmen nieprzywiązany do zawodnika też bym go sprzedał.

Co do wychowanków o których pisaliście to jestem ciekaw czy choćby taki Raul tak samo był przywiązany do Realu gdyby ten prezentował poziom np Atletico. Gerrard to samo, gdyby nie sukcesy Liverpoolu w LM pewnie dziś by biegał w koszulce Chelsea. Przecież już tam prawie się znalazł a przekonały go obietnice transferów których żądał i walka o najwyższe trofea.

A co do dzisiejszych młodszych piłkarzy którzy nie odejdą za żadne pieniądze to myślę że choćby w Barcelonie jest kilku takich którzy nie będą chcieli odejść. Bo niby po co jak to jeden z najlepszych klubów który co roku walczy o najwyższe trofea. Tylko to raczej tyczy się wychowanków którzy od dziecka marzyli o grze w Barcelonie no i od decyzji samego klubu.
Także nie wyobrażam sobie aby De Rossi odszedł z Romy, nawet gdyby ta miała przez lata walczyć jednie w PUEFA.

Wróć do „Włochy”