Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Yukasz » 17 sty 2009, 19:18

Tylko zastanawiam się czy Raul by był tak przywiązany do klubu jak jest obecnie. Gerrard pokazał że gdyby nie sukcesy to pewnie by odszedł. Co do Barcelony to dopisałem fragment że jeśli ta będzie walczyła o najwyższe trofea to wielu wychowanków jej nie opuści. Jak nieco obniżą loty też pewnie pojawią się jacyś piłkarze którzy będą z nią na dobre i złe ale bedzie ich mniej. Bo dla mnie żeby piłkarz chciał całą karierę grać w jednym ukochanym klubie ten musi prezentować jakieś minimum a nie bić się o utrzymanie itp
Babel pisze:stworzyłeś dziwną figurę logiczną gdzie przyjmujesz że coś się dzieje i nic nie poradzimy, a potem mimo tych samych założeń wyjmujesz kilku zawodników, druzyn bo tak
No tak, Barcelony też się to tyczy co np Liverpoolu.

PS Wiem że trochę pokrętnie to wyszło i sam się zastanawiałem czy nie ma tam sprzeczności ale nie chciało mi się zmieniać :P

Może tak - dla mnie wielu z tych zawodników z wielkich drużyn przywiązanych do barw klubowych w przypadku braku możliwości walki o najwyższe trofea zakochałoby się w innej drużynie. A pozostaliby tylko nieliczni i to głównie wychowankowie.
Jak nadal napisałem niezrozumiale i nie ma w tym większej logiki to może kiedyś mi się uda, dziś mam problemy z myśleniem :hardkor2:

Wróć do „Włochy”