Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 17 sty 2009, 22:33

Sędzia chyba myślał, że prowadzi mecz tej drugiej drużyny z Mediolanu, bo pomagał nam jak dawno żaden sędzia. Brak karnego, masa fauli Violi, których nie było, masa nieodgwizdanych fauli Milanu, które były - myślałem, że tak wspierano tylko Inter w ostatnich latach.
Skandalicznie słaby mecz sędziego, równie słaby Milanu - zmiany Ancelottiego wołają o pomstę do nieba, Milan mógł i powinien był mecz przegrać - w drugiej połowie nie pokazaliśmy nic, w pierwszej od 30 minuty - również. Żenujący Milan, aż szkoda Violi po takim meczu - powinna była wywieźć sensacyjne trzy punkty.
Te jednak zostają na San Siro i to jest jedyny plus tego meczu.
No, może na plus jeszcze postawa Abbiatiego, Ambrosiniego i Pato do przerwy. Cud, że trzech piłkarzy potrafiło pokonać niezły zespół.
Mam nadzieję, że działacze nie upadną na głowę i Kaki nie sprzedadzą. Jeśli tak, to zacznę rozważać podrzucenie im głowy konia...

Żegnanie? Litości :lol: Wszyscy ze wszystkimi się ściskali, to nie wina Kaki, że pokazywano tylko jego, z Milanu ma odejść jeszcze Abbiati i Maldini, a z Violi Gobbi, bo ich też stale widziałem w uściskach innych?
Ludzie, nigdy schodzenia z boiska nie widzieliście? :lol:

Wróć do „Włochy”