Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 18 sty 2009, 1:17

Na jakiej pozycji gra Alves? Bo dla mnie to jest jak w mordę strzelił Skrzydłowy. Boczny obrońca nie gra aż tak ofensywnie, zaraz wkleje screeny jak się on zachowuje 30 metrów od bramki. :haha:
nna sprawa ze niektorym kibicom MU sie w d... poprzewracalo od tych sukcesow i mysla ze maja najlepszych zawodnikow na swiecie na kazdej pozycji.
Nie wiem czy synku wiesz, ale żeby odnieść sukcesy to trzeba mieć kapitalnych graczy, więc jeśli ktoś piszę, że Ronaldo to naj grajek globu to czy przesadza, skoro zostaje wybrany w każdym plebiscycie?
Jeśli ktoś piszę, że Rio-Vida to naj dwójka stoperów na świecie, a Evra to naj lewy obrońca to przesadza, skoro w wiekszości jedenastek roku są wybierany na tych pozycjach? Widać, bardzo wielu osobom się w dupach poprzewracało :haha:
Zluzuj zwieracze synku, wiem, że w twoim świecie to Barcie się w tamtym roku nie chciało, bo przecież to jedyne wytłumaczenie, że na to, że taka kadra z takimi potencjałem nic nie wygrała, ale niech do Ciebie dotrze, że twój świat nie ma nic wspólnego z faktami.

Wróć do „Hiszpania”