Co do najlepszych par stoperów to myślę, że byłbym w stanie wymienić parę nie gorszą od pary Rio - Vidic, ale dam sobie spokój
Tymczasem w jednym z najbliższych spotkań padnie bramka numer 5000 dla Barcelony. Ciekaw jestem kto się zapisze na kartach historii
Te cechy to praktycznie wizytówka Carlesa więc nie musi tego nikomu udowadniaćmistyk pisze:Dla mnie jest to po prostu przejaw wielkiej ambicji, determinacji i woli walki Puyola.
Oczywiście, że masz rację, ale zadaj sobie pytanie dlaczego? Zresztą czy to naprawdę taka wielka sztuka pozwolić sobie na szaleńczy rajd kiedy Twoja drużyna prowadzi 4:0 a przeciwnik nie istniejemistyk pisze:Powiedzmy sobie szczerze - malo, ktory stoper przy stanie 4:0 tak by sie zachowal.
Jeżeli wymagasz od obrońców takiego właśnie bonusa to cóż. Liczę na to, że będziesz bacznie zwracał uwagę na takie wejścia Puyola w kolejnych spotkaniach. Mam nadzieję, że kapitan sprosta wymaganiomBienias pisze:od obroncow mozna wymagac takiego wlasnie bonusa
Należy też zwrócić uwagę, że Puyol posiada do pewnego stopnia naturalna inklinacje ofensywne. Przecież grywa także na boku obrony a wtedy udział w akcjach ofensywnych jest niejako jego obowiązkiem.