Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 18 sty 2009, 19:30

Marcin87 pisze:Bravo Arbiter :jupi:

Nie wiem co się dzieje że w jednym meczu sędzia nie gwiżdże EWIDENTNYCH karnych dla przeciwników Realu,ale nasuwa mi się myśl następująca.Calderon najpierw sfałszował wyniki wyborów,następnie chyba kupił arbitrów na ten sezon.Innego wytłumaczenia tu nie ma
[']

Kiedyś już pewnie o tym pisałem, ale wspomnę raz jeszcze. Mam nadzieję, że '87' w nicku to nie rok urodzenia.

Trochę nie rozumiem co masz na myśli Babel, ale to być może dlatego, że zgubiłem gdzieś meritum ( :P ) tamtej dyskusji. Tak czy inaczej bramka Iniesty była prawidłowa a dzisiaj Osasuna podobno zamiast dwóch karnych dostała czerwo.

Co nie zmienia faktu, że równie mocno co błędy arbitrów denerwują mnie frustraci i napinacze kreujący teorie spiskowe i kwalifikujący każdy błąd arbitra na korzyść Realu/Barcelony jako skandal, złodziejstwo i kradzież. Żenada po całości jak dla mnie.

[EDIT]
Nawet madrycka Marca się sfrustrowała - ogarnijcie tytuł na głównej stronie a potem porównajcie go z tytułem na AS-ie :lol2:

El Madrid gana con 13 (by Marca) vs Sufrimiento, revolución y remontada del Madrid (by AS)

:lol:

Wróć do „Hiszpania”