Ja bym go raczej tak nie nazwał, bo mimo wszystko mysle, że Carvalho jest lepiej wyszokolony, a napwewno Ledley King.Kamil232 pisze:Rio brakuje techniki? Toż to śmiech na sali, to najlepiej wyszkolony techniczne środkowy obrońca Premiership. A co ma gra na def. pomocniku do techniki to ja nie wiem? Może taki Cycuś Lewandowski ma dobrą technikę?
Ja tam nic przeciwko obroncom MU nie mam choc pamietam kilka błedów Rio, szczegolnie brak porozumienia na lini Rio- Edwin. Inna sprawa, że i Rio a juz napewno Vidić to nie sa zaowdnicy, ktorzy by pasowali do gry Barcy. Sa mocni w defensywie, ale Barca potrzebuje takich zawodników, ktorzy potrafia kreować gre i ich interwencje to nie jest głownie wybijanie. Dlatego w druzynie sa tacy zawodnicy jak Milito, Rafa, Pique czy Puyol.
Co do Carlesa, to akcja była godna wyszczegolnienia, nie musial sie wysilac i bec całe boisko, a jednak chciał. W końcu zrobił to czego nie zrobił np. wczoraj Eto'o podciał pilke jak profesor.
Nie jest to wyczyn, za który dostanie Złota Piłka.
Mi zreszta zawsze pozostanie w pamieci akcja Tarzana w meczu Hiszpanii z Ukraina - na MŚ2006. Pewnie było tam i troche szczescia, ale i tak fajnie to wygladało. Zidane by takiej akcji nie zrobił.
A co nie moze dojsc do takiej sytuacji. Pique robi ciagle postepy.red85 pisze:To jest już po prostu żenujące. Nie zdziwie się, jeśli za 2 miesiące usłyszymy tutaj, że Pique jest lepszy od Rio i Vidy...