Tak jak pisałem, nie mam nic do Rio, ale tylko napisałem, ze nie pasowałby do Barcy, szanuje jego umiejetnosci, ale pisanie, ze jest najlepszy czy w gronie najlepszych pod wzgledem techniki to nie jest jakies osiagniecie w Premiership. Bo ludzie, ktorzy byliby przeciwko Anglikowi, maja zamkniete pole manewru, bo kogo mieliby przedstawic Terryego, Woodgate czy innego Anglika z nogami "Brazylijczyka". Do Barcy by nie pasowal, bo tu potrzebni sa tacy zawodnicy jak napisał Mentor. Widac to było od poczatku kiedy Pep jasno dał do zrozumienia Rafie, że bedzie na niego liczył. Podobnie było z Pique, obaj Ci zawodnicy czasami grali na DM, wiec mieli wszystko czego potrzebował trener.rkoeman pisze:do tego chcialbym zobaczyc pare vidic - rio w lidze hiszpanskiej. naprawde.
Sorry nie widizalem nigdy takich długich podan na czysta pozycje jakie śle czasami Rafa w wykonaniu Rio.
Nie bardzo zrozumialem, ale skoro w Premiership gra takie drewno i powolny zawodnik jak Woodgate to dlaczego Rafa by nie mogł. Coloccini chyba nigdy nie byl uznawany za szybkosciowca, wiec porównanie Ci nie wyszło.MazurXIII pisze:A ja chciałbym zobaczyć ultraszybkiego Marqueza w Premiership...Prawdopodobieństwo,że radziłby sobie tam jak Coloccini wcale nie jest bliskie zeru...i tak można dyskutować w nieskończoność...
Odbicie pilki na marnym poziomie - MU mialo tak zajebistych pilkarzy, a jeszcze niedawno Chelsea deklasowala wszystkich w Premiership.Kamil232 pisze:To, że niby para Puyol-Marquez im nie ustępuje to nic nowego, przecież wy na każdej pozycji macie naj zawodników i to, że w dwóch ostatnich sezonach nic nie wygraliście to tylko dlatego, że wam się nie chciało...
Kazda era sie konczy, jak iwdać skonczył sie pewien etap w Barcelonie, jednak zanim sie skończył Ci zawodnicy, ktorzy nie wygrali nic przez ostatnie dwa lata, nie mieli sobie równych w lidze, a na arenie europejskiej radzili sobie wyśmienicie.