Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 19 sty 2009, 12:52

cru pisze:Jestes bardzo fajny Mentorku probujac z kazdego zrobic osobe glupsza od siebie
Mam ułatwione zadanie bo z niektórych osób wcale nie muszę robić głupszych od siebie.
cru pisze:Wracajac do tematu - co takiego glupiego jest w zachowaniu prezesa, ktory po duzych przetasowaniach personalnych w zarzadzie rzuca powyzsze haslo?
Pytanie za milion - w którym miejscu napisałem, że zachowanie Baludy jest głupie? Przypomniałem tylko sytuację z której mocno nabijali się kibice Realu przewidując, że niebawem role mogą się odwrócić.
cru pisze:Pilkarze maja swiadomosc ze na gorze zle sie dzieje, nic dobrego z tego nie wynika - wiec ten czlowiek wykonuje bardzo proste dzialanie psychologiczne, majace dwie rzeczy na celu: motywacje i odbudowanie poczucia wartosci. Daje do zrozumienia publicznie, ze w pelni wierzy w zespol i jego mozliwosci, w to ze sa na dobrej drodze do osiagniecia czegos w tym sezonie, i nic nie jest stracone.
Oczywiście, że tak jest. Naprawdę nie musisz mi tego tłumaczyć :lol: Co nie zmienia faktu, że każdy bierze odpowiedzialność za swoje słowa i jeżeli Real nic nie wygra to kibice Barcelony biorąc przykład z kibiców Realu będą je (słowa Baludy) mogli przytaczać z szerokim uśmiechem na ustach. Tylko tyle i aż tyle.
cru pisze:Glupie, smieszne? Nie wydaje mi sie. Przez dlugi czas cos podobnego robi Mourinho, rzucajac odwazne tezy, i jakos nikt sie z tego nie smieje. No ale skoro cos podobnego rzuca prezes Realu to juz trzeba wysmiac i stwierdzic ze jest glupota.
Pytanie za milion wciąż aktualne.
cru pisze:Deco, zapowiadajacego wygranie 6 czy 7 trofeow
A był w tej bajce smok? :)
cru pisze:I co, teraz troche glupio, nie?
Muszę przyznać, że trafiłeś. Podobnie głupio się czuję widząc jak ludzie robią z siebie idiotów w telewizji w różnego rodzaju programach czy teleturniejach. Niby nie znam tych osób a więc ich los jest mi obojętny, ale jednak ich głupota działa poniżająco aż na mnie i muszę zmienić kanał albo wyłączyć telewizor. Teraz podobnie czuję się czytając Twoje wypociny.

Generalnie proponowałbym skupić się bardziej na czytaniu ze zrozumieniem zamiast na kreowaniu fantastycznych teorii.

[EDIT]
http://www.sport.pl/pilka/1,65082,61757 ... Realu.html
Zdaniem sędziego Alfonso Pereza Burrulla kibice Realu Madryt dopuścili się faszystowskich zachowań podczas niedzielnego meczu z Osasuną Pampeluna.

W protokole meczowym sędzia Brull stwierdził, że zasiadający za jedną z bramek kibice Realu wymachiwali flagami zawierającymi symbole ekstremistyczne i radykalne. Wznosili też okrzyki sławiące faszyzm i odnoszące się do komór gazowych oraz wykonywali faszystowskie gesty.

Real miał już w przeszłości problemy z radykalnymi kibicami z grupy "Ultra Sur". W 2004 roku klub został ukarany grzywną w wysokości 10 tysięcy euro za obrażanie przez nich czarnoskórych piłkarzy Bayeru Leverkusen oraz wznoszenie rąk w nazistowskim pozdrowieniu.
Ciekaw jestem jaką karę dostaniecie. Przypominam, że Barcelona musiała zapłacić 4000 euro za trzy puszki piwa znalezione na stadionie przy okazji meczu z Majorką.

Wróć do „Hiszpania”