To pierwszeTo był taki przytyk do kibiców Barcelony czy rzeczywiście nisko cenisz sobie umiejętności Rafy i Puyola?
O poprzednim genialnym sezonie nawet nie wspomnę, w fazie pucharowej stracony jeden gol na wyjeździe z Lyonem ani Roma, ani Barca sztycha nie zrobiły. Także ok, tą pierwszą cześć sezonu wasza para ma świetną, ale chyba o poprzednim sezonie nie będę wspominał? Jak choćby o spotkaniu w Madrycie
To są brednie, bo Rio świetnie umie wprowadzić piłkę do gry czy ją rozegrać, z dłuższym podaniem też problemu nie ma.Do Barcy by nie pasowal, bo tu potrzebni sa tacy zawodnicy jak napisał Mentor.
Jak Rio sobie radzi z piłkarzami z Hiszpanii pokazał w starciach z Barcelona czy z Liverpoolem w których zjadł takich napastników jak Etoo, Henry, czy Torres który nie wiedział chyba jak się nazywa. Więc to kolejne herezje ze niby by sobie w Hiszpanii nie poradził.jak marquez radzi sobie z pilkarzami z anglii pokazal kilka razy w starciach z chelsea w ktorych w powietrzu zjadal takich tuzow jak drogba
Jesteś żałosny była już o tym dyskusja. Ronaldo nie gra jak typowy skrzydłowy, ale to nie znaczy ze nim nie jest. Specjalnie wyszydziłem wcześniej Alvesa. On również nie gra jak typowy prawy obrońca, żaden inny nie gra aż tak ofensywnie, ba on czasami jak Ronaldo schodzi ze skrzydła do środka co widziałem w spotkaniu z Depor. I co też mam go nazywać skrzydłowym, albo bocznym napastnikiem? Jak to się teraz mawia zal.pl.a i jeszcze jedno - c.ronaldo zdobyl 124 gole grajac na skrzydle
Świete słowa MGiggsa na temat porównania Pique czy to do Evansa czy Rio. I reda o hipokryzji co poniektórych.