Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Jarzinho » 19 sty 2009, 17:23

red85 pisze: Ale co na to poradzić - jeśli byliśmy już świadkami wypowiedzi, jakoby ROnlado był środkowym napastnikiem, to dziwić nie mogą również takie kwiatki jak to, że rzekomo Rio jest surowy technicznie.
Kto napisał, ze jest surowy technicznie.
red85 pisze: Dzizas, jakby na to nie patrzeć to mówimy o stoperze, którego głównym zadaniem jest defensywa, a wszystko co ponad to to TYLKO bonus.
Ale nie w przypadku Barcy. Tu jest jeden jedyny problem.
MazurXIII pisze:no sorry,ale jeśli Marquez jest szybszy od Argentyńczyka (ja tu o Woodgacie z drużyny z prawie strefy spadkowej nic nie wspominałem) to niewiele - więc porównanie jak najbardziej na miejscu,zwłaszcza,że Fabrizio zbierał bardzo dobre recenzje w Primiera Division,natomiast w Premiership...hmm...jeśli nie potrafi wygrać pojedynku biegowego z takim Gerrardem i przez to jego drużyna traci bramkę...resztę dopowiedz sobie sam...
To, ze zbierał dobre recenzje to fakt, choc bym z tym nie przesadzał. Podobne zbierał Jonatas i to od razu nie oznacza, ze jest nowym Lampardem. Nigdy nie widzialem, zadnej notki o tym, że Coloccini jest jakims szybkosciowcem, raczej był osoba, ktora w defensywie była pewna silna, dobrze grała osoba. Nie wiem skad ta szybkosc, moze z tego, ze grał kilka razy w reprezentacji kiedy ta grała 3 obrońców. Sorry Woodgate, ejszcze neidawno był na topie w Premiership, a takich szybklich jak on jest cała masa, nawet jego kolega z druzyny Dawson, wiec nie pisz mi tu, że wolnego drewna w Premiership nie ma.
Kamil232 pisze: Także ok, tą pierwszą cześć sezonu wasza para ma świetną, ale chyba o poprzednim sezonie nie będę wspominał? Jak choćby o spotkaniu w Madrycie także w tej chwili porównywanie ich do najlepszej pary w Europie jest niedorzecznością. Pół sezonu ma się nijak do 2-3 lat wielkiej gry.
Dlaczego ciagle zamykasz Barce w przedziale 2 ostatnich sezonów.

Wróć do „Hiszpania”