Facet co mnie obchodzą jakieś typy w komentarzach? Na forum od użytkowników mających po 500 postów wymagam czegoś więcej. A sytuacja wygląda tak jak przedstawiłem i to jest żenujące. "O matko co zrobił ten Puyol? nikt tak nie potrafi, nikt tak nie jest genialny"z drugiej strony czasami można przeczytać [głównie w komentarzach na stronie głównej], same ochy i achy o np. piłkarzach United. Że mają najlepszych graczy na wszystkich pozycjach, lewa obrona, środek, pomoc, skrzydło, atak, etc.
i też niektórzy [powtarzam niektórzy] nie dają sobie przepowiedzieć, że w innych klubach mogą być lepsi piłkarze.
Być może źle się wyraziłem. Żeby dostać miano "Najlepszej pary środkowych obrońców świata" to trzeba grać genialnie dłużej niż pół rundy. Chyba mi nie powiesz, że w ostatnim sezonie prezentowali się świetnie? grali przeciętnie, to troszeczkę za mało by ich uważać za naj, czy porównywać do gości co wymiatają 2 całe sezony.Dorzucę kolejny kamyczek do ogródka. Posługując się terminologią reda stwierdzam, że wymaganie od Marqueza i Puyola, aby udowodnili/potwierdzili swoją klasę jest absurdalne. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że klasy nie traci się od tak z powodu dwóch sezonów bez trofeów swojej drużyny.
Synek jeśli obrona rozdaje w ciągu 10 minut tyle prezentów ile przez ostatnie 5 sezonów, jeśli gra obronna jest tak pewna jak to, że Milan w tym roku będzie Mistrzem Europy to o czym my w ogóle rozmawiamy? Jak taka drużyna ma się prezentować? Jakby wam wypadł Nesta, Maldini i Gatttuso to ciekawe jakbyście się prezentowali. Owszem zagraliście genialny mecz, ale już nigdy się nie dowiemy jakby to się potoczyło gdyby nie wypadł nam cały blok obronny. Nagle ze sobą musiało grać w najważniejszym meczu sezonu 4 nie zgranych facetów i Ty twierdzisz, ze tak czy siak byście wygrali 3-0? Gratuluje poczucia humoru. Ostatniego zdania nie skomentuje, nie będę się zniżał do twojego zerowego poziomu. Może zacytuje film "Zwal sobie konia cipo"wielu uwaza (nie chodzi o kibicow Milanu tylko o osoby ktore o wiele bardziej znaja sie na pilce niz my) ze mecz wykonaniu Milan byl genialny.poprostu nie mozna bylo wtedy Milan pokonac.caly Manchester gral tragicznie.czego w ataku nie stworzyli zadnej 100 % sytuacji?czego Ronaldo zostal calkowicie wylaczony z gry przez Gattuso??moze dzien wczesniej nie udalo mu sie zaliczyc zadnej celebrytki i bylo mu smutno ze nie mogl sie skupic na grze.
Nie jakich postów carekka również nie ma co komentować. Ślepemu kolorów nie pokażesz.
Brylancik oni zawsze byli najlepsi tylko im się w tamtym roku nie chciało, już niejaki Bienias o tym przecież pisał.
rzeczywiście się nie zniżyłeś ... wp // fieldy