Szkoda, ale w jego sytuacji trudno się dziwić. A dla Bayernu to lepiej, że decyduje się na to teraz, niż jakby miał przedlużać sytuację w nieskończoność. Zastepcy w składzie na pewno nie ma, więc liczę (mimo wszystko) na dobry transfer na tej pozycji latem.przembal pisze:Szkoda ze Willy musi zakonczyc kariere bo byl jednym z najlepszych na swojej pozycji i nie widze godnego zastepcy dla tego zawodnika.
Zobaczymy co pokaże w meczach o punkty. Ja na razie jestem do niego pozytywnie nastawiony, bo widzę w nim jokera, którego do tej pory nie mieliśmy (no, nie licząc Borowskiegoprzembal pisze: Donovan strzelil 2 bramki mi on jednak nie pasuje do nas. Wiadomo ze Klinsi bedzie chcial go zatrzymac u nas na dluzej ale mam nadzieje ze tak sie nie stanie.
Oficjalna wciąż nie potwierdza, ale chyba transfer faktycznie jest zaklepany.Bedzie to taki "wassertraeger"przembal pisze:POdobno zakontraktowalismy niejakiego Alexandra Baumjohanna.
A ja tam wolę Brenoprzembal pisze:A no i trwaja rozmowy w sprawie sprzedazy Hummelsa do BVB wg mnie to blad. Chyba ze zaklepiemy pierwokup za jakas z gory ustalona kwote. Lepiej przedluzyc z nim kontrakt i dalej wypozyczyc na jakies 2 lata. Po odejsciu Lucio bylby wg mnie lepszym zawodnikiem na srodek obrony od Breno
My na razie tego nie potwierdziliśmy, ale myślę ze to tylko kwestia czasu. Zwłaszcza po newsie, że Bayern da zawodowoy kontrakt dla Georga Niedermaiera, i w ten sposob na przyszły sezon mamy już pięciu zawodników mogących grać na środku obrony (Lucio, Micho, van Buyten, Breno i właśnie Niedermaier, który może grać też na bokach). Starczy (odejść żadnych nie powinno być)rebuzz pisze: Z niecierpliwoscia czekam na potwierdzenie tego przez ktorys z zarzadow.