W przeciwieństwie do Ciebie nigdzie nie sugerowałem, że Barca ma słabych wychowanków. Więc to ty po raz kolejny się ośmieszyłeś. A z tym Valdesem to nie przesadzaj bo ja będę musiał wymieniać graczy pokroju O'Shea.vv, iniesta, messi, puyol, xavi
Zgadzam się. Nigdy mi się nie podobało to podkradanie i jestem za ujednoliceniem przepisów.wiem ze do kibica MU ale to MU ostatnio 'namieszalo' w glowie jakiemus wlochowi z romy. czyz nie? po prostu chodzi o ujednolicenie przepisow - bo nie widze powodu dla ktorego jakis klub ma tracic mlodych pilkarzy w ktorych wychowanie wlozono duzo trudu, kosztow i checie. tylko i az tyle
Po raz kolejny kula w płot. Bo nigdzie nie napisałem, że Pique kochał MU. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Ja tylko szydzę teraz z jego miłości do Barcy a jak przyszło co do czego to z niej odszedł bez wahania.bo pique tak kochal MU jak cesc kocha arsenal
A to niby dlaczego? Jak w Barcie powiedzmy dostawał 500 euro, a w MU 5 tys. myślisz, że to nie miało by znaczenia? Nie bądź zabawny.Trudno, żeby Pique mając 16 czy 17 lat odchodził z Barcelony dla pieniędzy
W United konkurencja nie mniejsza to raz, a dwa nikt go w Barcie nie skreślał ba! przecież podobnie jak choćby Cesca próbowali go zatrzymać, więc jasny znak dla zawodnika że im na nim zależało, czyli że miałby szansę gry. Więc jakim cudem zawodnik który ma ogromną szansę gry w klubie który darzy ogromną miłości i uważa ten klub za genialny, kapitalny, fantastyczny, kosmiczny, galaktyczny z niego odszedł?Odszedł zapewne po to, aby grać bo w Barcelonie przebić się jest niezwykle ciężko. Konkurencja wśród młodzieży jest nie mniejsza niż wśród seniorów.