Ja oczywiście oglądałem Bayern, bo po początku spotkania z Chorwatami wiedziałem, że nic z tego nie będzie. Jak się okazało poźniej, również i z naszej gry nic nie było. Podziękowania za to głównie naszym napastnikom (ToniAkarin pisze:Nie oglądałem całego meczu, bo oglądałem Polaków, wiec dużo powiedziec nie mogę, zostawie więc to innym (czytaj Michał wywołany do tablicy)
Wolałbym, żeby wypożyczony był Breno, a nie Niedermaier. To Breno ma być przecież w przyszłości filarem naszej obrony i następcą Lucio, a póki co jedynie wygrzewa ławę. A że teraz znowu musimy gonić Hoffenheim, to Klinsmann pewnie znów nie będzie ryzykował i grał stałym składem.Akarin pisze:Niedermayer wypozyczony do Stuttgartu na póltora sezonu.
Dobry krok, on ma spory potencjał a w VFB może sie tylko rozwinać, bo środkowi obrońcy tam na kolana nie powalają.
Świetna decyzjaAkarin pisze:Kroos wypożyczony na półtora roku do Leverkusen. Myślę, ze lepiej trafić nie mógł. Bayer to idealne miejsce do rozwijania talentu dla ofensywnego pomocnika. Zresztą właśnie kogoś takiego jak Kroos- rozgrywającego, typowej 10, im brakowało w tym sezonie.
Toni wracasz po przyszłym sezonie i lecisz w pierwszym składzie. Najpierw pokaż tym w Leverkusen jak to sie robi (gra) w Monachium
Już ze Stuttgartem było widać, że nie ma takiej dyspozycji, jak w poprzedniej rundzie. Jeszcze ten karny...No, ale zobaczymy, tak czy inaczej jest caly czas naszym kluczowym graczem.przembal pisze:Ogladajac mecz z HSV zastanowila mnie slabsza dyspozycja Riberego. chyba przerwa zimowa nie podzialala na niego za dobrze.
Tak, ale w przyszłym sezonie, jak już przyjdzie do nas Tymoszczuk i będzie krył grę Schweiniego w środku. Dobry byłoby też preferowane przeze mnie ustawienie trójką w pomocy (Schweinsteiger - Tymoszczuk - Ze Roberto/Altintop) i trójką w ataku (Klose/Olic - Toni - Ribery)przembal pisze:Moze sprobowac zagrac jakis mecz z Schweinim na srodku i Hamitem na prawej stronie??
EDIT:
Oficjalna, jeszcze nie potwierdza, ale...
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/503852/
Anatolij, witamy