Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 02 lut 2009, 14:20

Wygląda na to, że Keane wraca do Spursów(kolejny powrót po Defoe, Chimbondzie) . Ciekawy jestem za jaką kwotę, czy moze LFC jeszcze na tym zarobi. Gio nie zrobił furory(przynajmniej na boisku :mrgreen: ) i ma iśc do Pompey. Meksykanin rozmienia się na drobne. Pojawiły się pogłoski o przejściu Quaresmy do Spursów. Pamiętam jak była tu dyskusja i niektórzy robili z niego jednego z najlepszych skrzydłowych na świecie, i pisałem, żeby poczekać spokojnie bo jak na razie błyszczał w ogórkowatej lidze, niech udowodni w lepszej co potrafi i jak widać w lepszym po raz kolejny zawiódł i być może już teraz zostanie sprzedany czy też wypożyczony. Jak pisałem, że Bentley mu w niczym nie ustepuje to też było oburzenie. Niektórzy będę mieli nauczkę by nie jarać się zawodnikiem na podstawie filmików w Youtube. Czekamy jak to się zakończy, po raz kolejny ostatni dzien jest ekscytujący :D

Aha ponoć Kuranyi ma zastąpić Santa Cruza w Blacburnie. Paragwajczyk ma iśc do City. Zawodnik z czołowego klubu w NIemczech przechodzi do ogórkowatego w Premiership...NIedługo PL będzie lepsza niż LM :mrgreen:

Wróć do „Anglia”