Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Logan » 04 lut 2009, 12:18

Nie denerwujcie się tak...
Akarin pisze: Od polotu to my mamy innych graczy. A Tymo wkręciłby tego Twojego Songa czy Denilsona, ze nie wiedziely gdzie są.
Tymo to defensywni pomocnik, ma walczyć, zapierdzielać, odzyskiwać piłkę i pomagać w rozegraniu.
To od czego on jest - robienia polotu i wkręcania w ziemię, czy tej reszty ? :P

A nawet niech ich wkręci w ziemię. Mi chodzi o to że nie widzę Tymoszczuka regularnie i z taką samą wysoka skutecznością rozbijającego ataki MU, Liverpoolu, Chelsea, AV czy Tott. Czyli zupełnie tak samo jak teraz z takim Denilsonem, który miewa problemy. Radą dla Arsenalu byłoby sprowadzenie topowego 25-28 letniego DMa, ale jeżeli nie mozna tego zrobić to lepiej ogrywać np młodego Brazylijczyka.
Uważam po prostu, w przeciwieństwie do fieldy'ego, że Ukrainiec nie dałby rady wnieść Arsenalu na wyższy poziom (o tym teraz toczy się tu dyskusja). Takie moje zdanie, wybaczcie :]

Dla mnie Bayern może sprowadzić Kuna, Benzemę i Chielliniego. Mnie to nie interesuje, to jest zmartwienie Monachijczyków i ich kibiców.

eot
Michał M pisze:
Logan pisze: Jak już sprowadzać doświadczonego zawodnika to takiego, który wniesie wiele do drużyny i spokojnie pogra ze 4 sezony na najwyższym poziomie.
Skąd wiesz, że nie pogra? 30 lat to już emeryt, tak? (btw, Tymo to mój rocznik :lol: ). U nas w pomocy wybijającym piłkarzem jest Ze Roberto, który w tym roku skończy 35 lat. Lothar Matthaeus jeszcze w wieku 39 lat grał z powodzeniem w LM. Itp, itd.
Niestety nie w Premiership. Wystarczy wziąć przykład Makelele, który w szczególnie w ostatnim sezonie nie wnosił tyle do gry Chelsea co zaraz po przyjściu np.

Wróć do „Niemcy”