To od czego on jest - robienia polotu i wkręcania w ziemię, czy tej reszty ?Akarin pisze: Od polotu to my mamy innych graczy. A Tymo wkręciłby tego Twojego Songa czy Denilsona, ze nie wiedziely gdzie są.
Tymo to defensywni pomocnik, ma walczyć, zapierdzielać, odzyskiwać piłkę i pomagać w rozegraniu.
A nawet niech ich wkręci w ziemię. Mi chodzi o to że nie widzę Tymoszczuka regularnie i z taką samą wysoka skutecznością rozbijającego ataki MU, Liverpoolu, Chelsea, AV czy Tott. Czyli zupełnie tak samo jak teraz z takim Denilsonem, który miewa problemy. Radą dla Arsenalu byłoby sprowadzenie topowego 25-28 letniego DMa, ale jeżeli nie mozna tego zrobić to lepiej ogrywać np młodego Brazylijczyka.
Uważam po prostu, w przeciwieństwie do fieldy'ego, że Ukrainiec nie dałby rady wnieść Arsenalu na wyższy poziom (o tym teraz toczy się tu dyskusja). Takie moje zdanie, wybaczcie
Dla mnie Bayern może sprowadzić Kuna, Benzemę i Chielliniego. Mnie to nie interesuje, to jest zmartwienie Monachijczyków i ich kibiców.
eot
Niestety nie w Premiership. Wystarczy wziąć przykład Makelele, który w szczególnie w ostatnim sezonie nie wnosił tyle do gry Chelsea co zaraz po przyjściu np.Michał M pisze:Skąd wiesz, że nie pogra? 30 lat to już emeryt, tak? (btw, Tymo to mój rocznikLogan pisze: Jak już sprowadzać doświadczonego zawodnika to takiego, który wniesie wiele do drużyny i spokojnie pogra ze 4 sezony na najwyższym poziomie.). U nas w pomocy wybijającym piłkarzem jest Ze Roberto, który w tym roku skończy 35 lat. Lothar Matthaeus jeszcze w wieku 39 lat grał z powodzeniem w LM. Itp, itd.