Dla mnie również. Juve po starej historii z Titim drugiej stopy sobie nie przestrzeli.Mentor pisze:Logan pisze:Dlatego opcja jest taka: Gallas + kasa za Chielliniego
Nie trzeba być nawet fanem Juve ani regularnym obserwatorem Serie A, aby się zdrowo uśmiać. Już widzę jak Juventus strzela sobie w stopę oddając młodego a już bardzo dobrego Chielliniego w zamian za siano i Gallasa. No i oczywiście Giorgio chętnie zamieni Juve na Arsenal.
Dla mnie science-fiction.
Natomiast twierdzenia o tym że którykolwiek z graczy Arsenalu mógłby wygryźć Robina ze składu, a ten w rezultacie odejść i to właśnie do Juventusu to też niezła klasyka tego gatunku.
A Włosi oferty to mogą sobie składać - będzie tak jak z tymi za Toure od City. Szejk dawał za niego ponad 10 baniek a mimo tego zarząd odmówił. 20 mln za van Persiego to przy cenie za Iworczyka jakiś żart.
ps mając świadomość tego co napisałem wyżej wspomnę, że Chielliniego wycenia się podobno na 15 mln funtów (tyle ile daliśmy za Arszawina). Gallas to jakieś 5 mln funtów. William + 10 = Giorgio