Re: Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Kolejna afera korupcyjna

Post autor: petru » 05 lut 2009, 1:03

Śmieszy mnie dysku "Legia czy Wisła" bo w tym momencie nie ma podstaw, by przypuszczać, ze którakolwiek. Jeszcze bardziej śmieszą mnie notoryczne pretensje do Wisły o rok 93, osoby, która kibicuje Legii, kiedy Wisła była jedynym poszkodowanym tego przekrętu. Legii odebrano ukradzione mistrzostwo, o co ciągle mają żal. Tymczasem Wisła jako jedyny klub przeprowadziła wewnętrzne dochodzenie, wyrzuciła sprzedawczyków, tym samym spuszczając się do drugiej ligi, bo była po tym zbyt słaba sportowo by się utrzymać. Kibice Wisły zmieszali swoich piłkarzy z błotem po tym meczu, kibice Legii do dziś nie widzą problemu (cała Polska widziała? co widziała?) i dalej liczą sobie to mistrzostwo. Więc jakie moralne prawo ma legionista wypominać Wiśle 93 rok?
cloner pisze:Cupiał nigdy nie rozmawiał nawet z sędziami :rotfl:
Szczerze, nie rozumiem żartu. Cupiał rozmawiał z sędziami?

W kwestii Piotra R. to podoba mi się jak kibice stoją za nim. W każdym normalnym środowisku gdyby okazało się, że piłkarz sprzedał swój klub zniszczono by go. W Poznaniu jest dalej symbolem, zresztą jeszcze nie ma wyroku, więc nie przesądzajmy, a nawet jeśli, to nie mieli pieniędzy i nie jego wina. Kij z tym, że się w międzyczasie przyznał, poczekajmy na wyrok sądu :lol:. W Poznaniu straszny deficyt na idoli, skoro nawet obcięcie człowiekowi większości nazwiska nie przeszkadza jakoś szczególnie.

Wróć do „Polska”