Vieira-29, Henry-30, Pires-33. Trochę jeszcze czasu naszym najważniejszym graczom zostało10 pisze:Tylko że chciałbym zauważyć, że Wenger lubi sobie od czasu do czasu sprzedać lidera zespołu...
Francuzi wspólnie z Wengerem podejmowali decyzję, natomiast tacy Hleb i Flamini sami z siebie chcieli odejść. Jako że z niewolnika nie ma pracownika tak się stało.
Z resztą pod tym względem Barcelony nie prześcigniemy.
To zależy. Są brukowce, są też media bliższe źródłumaciek_88 pisze:Pojawiały się różne kwoty w zależności od klubu, ale zarząd oficjalnie nie powiedział jaką ofertę odrzucił. Wiadomo, że możemy żywić się tylko plotkami w przypadku gdy nie dochodzi do transferu. Bo gdy jest przeprowadzony, to strony zwykle ujawniają kwotę transakcji.
Mnie ciekawi jak będzie wyglądała wasza 11 kiedy wszyscy powrócą do zdrowia. Wygląda imponująco, zobaczymy jak się przystosuje Wasz nowy nabytek do nowej ligi. Oby to nie trwało tyle co z Hlebem, bo jak oglądałem go w 1 sezonie u Was, to dostawałem spazmów...
Myslę że wszyscy fani Arsenalu również są tego ciekawi
Arszawin nie grał jakieś 2 miesiące
Trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że byc może pełnię jego umiejętności mozna będzie zobaczyć dopiero w przyszłym sezonie.