Re: Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Kolejna afera korupcyjna

Post autor: MENDEZ » 05 lut 2009, 15:55

Wilmore pisze:Haracz to nie fakt medialny, ale smutna rzeczywistość.
Ale w jakim kontekście to piszesz?
Wilmore pisze:2. Wszystko, co napisała GW jest prawdą w rzeczywistości Lecha - co najwyżej jest opisana w takim dość nieprzyjemnym tonie, to fakt, ale nigdzie nie kłamią.
Naprawdę nie wiem co o tym sądzić... jednak potwierdza się fakt, że z Tobą jest coś nie tak...
Wilmore pisze:Mało Wam Araszkiewiczów, Okońskich, że musicie czcić sprzedawczyka
Ich czsów nie pamiętam a nikt tu nie pisze o czczeniu Reissa... trudno mamy trochę inne podejście ale nie mówię, że Piotr jest swięty i to co zrobił nie boli.
Wilmore pisze:Zdecyduj się - najeżdża na Was ITI czy Agora? Zaraz się dowiem, że wszyscy, począwszy od "Dziennika Pyry" przez Agorę po "New York Times" są przeciwko Lechowi, którego kibice dzielnie, niczym św. Jerzy, stoją na straży historii i legendy klubu (dumna historia, nie ma co, szykujcie się do 20 lecia klubu powoli ).
A czy ja mam dylemat czy Agora czy grupa ITI i GW? To jest już silnie zaawansowana propaganda mająca na celu zniszczenie marketingu Lecha a takie działania niszczą wygląd Lecha (w szczególności kibicowki) niech więc patrzą na swoje podwórko - Legia. A dziennikarzyny w czasie gdy trzeba tnąc koszty i ktoś może wylecieć z roboty zrobią wszystko za porcję jajecznicy. Jako fakt przekrętu i nie sprawdzania czy dany artykuł pokrywa się z rzeczywistością mogą stanowić artykuły pt. "W Lechu bilety tylko dla prawdziwych Kibiców", "Lech stracił wiarę w Wiare Lecha?" "Kibice nie rozumieją" itd... poczytać nie wystarczy... należy znać realia ale ty ich po prostu NIE ZNASZ. Więc jak możesz weryfikować co jest prawdą a co nie?

Wróć do „Polska”