Widocznie w Poznaniu kibice lubia byc dymani. Ale dla dobra naszej pilki nie wszyscy bo czesc na pana R juz nie mowi legenda czy tez symbol.MENDEZ pisze: Może po prostu nie rozumiesz kim jest w Wielkopolsce jak i dla Kibiców Lecha Piotrek ReissPiszesz, że sprzedał swój klub. Prawdopodobnie miał przekret w 3 meczach, gdzie w jednym (Polkowice) to żaden przekręt. Piotr to Lech a Lech to Piotr i każdy orientujący się w środowisku piłkarskim doskonale to wie. Widocznie Poznań nie jest "normalnym środowiskiem" - co by tu nie mówić ja też czuje specyfike tego miasta, szczególnie ostatnio. Media i masa osób nie przychylna poznańskiej lokomotywie chce zapewne aby Reiss nie był już Legendą, Ikoną, Symbolem Lecha... ale On jest był i będzie.
Jak jechala po Legii a wczesniej po Wisle to jakos w Poznaniu nie widzieli problemu a tylko szczycili sie ze GW pisze o nich jako tych najlepszych......MENDEZ pisze: Jaka prawda człowieku! Lordzie! Słuchaj... GW, która notabene jest patronem medialnym Lecha (ale do czasu) pisze same wymyślone, przekrecone rzeczy. Próbuje i widać skutecznie uderzyć w markę Lecha Poznań i skłócić niekumatych kibiców (wilmore) z zaangażowanymi Kibicami Lecha, znającymi fakty. I nie chodzi teraz o Reissa (tak w ramach przypomnienia)[
Mendez chcial napisac to WARSZAWA. Zawsze jak w Poznaniu jest zle to zwalaja na Warszawe. kompleksy? pewnie tak bo jak inaczej nazwac to "niech więc patrzą na swoje podwórko - Legia. " Innym razem ci wierni kibice uwarzaja ze sledztwo korupcyjne prowadzone jest w Wawie.MENDEZ pisze:A czy ja mam dylemat czy Agora czy grupa ITI i GW? To jest już silnie zaawansowana propaganda mająca na celu zniszczenie marketingu Lecha a takie działania niszczą wygląd Lecha (w szczególności kibicowki) niech więc patrzą na swoje podwórko - Legia.Wilmore pisze:Zdecyduj się - najeżdża na Was ITI czy Agora? Zaraz się dowiem, że wszyscy, począwszy od "Dziennika Pyry" przez Agorę po "New York Times" są przeciwko Lechowi, którego kibice dzielnie, niczym św. Jerzy, stoją na straży historii i legendy klubu (dumna historia, nie ma co, szykujcie się do 20 lecia klubu powoli ).
A w ogole co tu pisac w koncu Agora nalezy do grupy Iti