Nie podoba mi się to bo powinni siedzieć ale z drugiej strony dzięki temu oskarżeni śpiewają i sypią kolejnych a Michniewicz pewnie po nieprzespanych nocach i nie mogąc wytrzymac sam pojechał do Wrocławia (zakładam (ale nie przesądzam) że ujawnił jakieś szczegóły a nie zawiózł paczkę Reissowi).cloner pisze:Tak też sie raczej skończy. Ci, co ustawiali w Koronie przyznali się i mają dostac zawiasy + grzywny. Wiec podobnie będzie pewnie i z Lechem.Berik pisze:czy jak zwykle skonczy sie na marnych zawiasach i niezbyt wysokich grzywnach
Czy aby jak Polonia była jeszcze w III lidze to nie byłeś zagorzałym fanem Legii? Już wtedy byłeś rzecznikiem? Z tego co pamiętam to zerwałeś z Legią i pokochałeś Polonię gdzieś w czasach gry tej drugiej w II lidze. Chyba że źle pamiętam...cloner pisze:I wiem, że od chwili gry w III lidze, tj. sezonów 2001/02 - 2002-/03, korupcji w naszym klubie nie było.
Może po prostu nie rozumiesz co sie stao sie albo nie chcesz tego rozumieć, wszak Reiss kocha Lecha i wszystkich kibiców jego, a oni idola swego.MENDEZ pisze:Może po prostu nie rozumiesz kim jest w Wielkopolsce jak i dla Kibiców Lecha Piotrek Reiss
Fajnie Reiss odpowiedział na pyt dziennikarza ~ co Pan powie kibicom? - A co mam powiedzieć?
Pewnie jakby powiedział że kocha Lecha i wszystkich kibiców jego Ci jeszcze bardziej by się cieszyli. Ciekawe czy jak Reiss by wydymał żony/dziewczyny kibiców Lecha Ci by mówili że to tylko raz a żona/dziewczyna twierdzi że nie miała orgazmu więc się nie liczy