Re: Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Kolejna afera korupcyjna

Post autor: MENDEZ » 05 lut 2009, 21:00

Yukasz pisze:Może po prostu nie rozumiesz co sie stao sie albo nie chcesz tego rozumieć, wszak Reiss kocha Lecha i wszystkich kibiców jego, a oni idola swego.
Doskonale rozumiem co Reissowi postawiono, doskonale rozumiem, że Lech był w ten cały śmietnik zamieszany. Nie mniej mam wrażenie, że wy pojmujecie tą sytuacje na tylko 2 aspekty: kibica, który uważa jakby nic się nie stao się i Reiss jest dla tego kibica relikwią, kimś nietykalnym a z drugiej strony kibica, który zeszmaci kogoś nie rozmumiejąc pewnie w jakim stopniu był w to bagno zamieszany, ale był i ten piłkarz [Reiss] jest totalnym zerem. Otóż uświadomcie sobie, że ja jak i wielu Kibicow Lecha wiemy co się stao, to nic fajnego jak i w innych przypadkach i nie udajemy, że deszcz pada gdy nam plują w twarz. Ale też nie można zachowywać się jak banda wieśniaków i należy dać szanse się my wypowiedzieć, poczekać jak jego wałki były istotne i jaki miał on w nich wkład. Dla mnie teraz Reiss coś w uznaniu stracił ale nie można zapominać ile dla niego mimo wszystko znaczy Lech, ile serca wkładał w Lecha i jak dużo on znaczy dla Kibiców.
Reasumując nie uznajemy go za świętego, wszak jest spora szrama, nie znana jeszcze z głębokości ale która zabolała. Nie uznajemy go też za totalne zero społeczne.
Yukasz pisze:Fajnie Reiss odpowiedział na pyt dziennikarza ~ co Pan powie kibicom? - A co mam powiedzieć?
A co miał powiedzieć? Każdy już wtedy wiedział, że oficjalnie wypowie się w przyszłym tyg na rozmowie z zarządem a Ci podadzą to do wiadomości publicznej.
Yukasz pisze:Ciekawe czy jak Reiss by wydymał żony/dziewczyny kibiców Lecha Ci by mówili że to tylko raz a żona/dziewczyna twierdzi że nie miała orgazmu więc się nie liczy
To już jest hamskie i nie zdrowe... przykład zresztą z dupy... mogę podać coś podobnego, widze że przykłady powinny Ci służyć. Ciekawe czy ty, Yukasz zjechałbyś totalnie swojego starszego jakby okazało się zrobił fajnego wałka, przekręt w firmie, nie ważne jaki, ważne, że dość korzystny materialnie dla starszego... i wszytsko się wydaje, wielki szum wiara nawet nie wie o co chodzi, nie znają jeszcze faktów, ty ich nie znasz i co? Jedziesz po nim totalnie, używając słownictwa clonera "pierdolony" na czele? To przykład z dypy jak twój ale pokazać chiałem zywczajnie jak zachowuje się nasze kochane społeczeństwo.
fieldy pisze:Jak karać, to wszystkich i surowo.
Kara wg udziału, kara wszytkich nie dotknie a Reiss jest zapewne jednym z tych nielicznym, który za coś tam pewnie beknie ale za co... poczekajmy.

Wróć do „Polska”