Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 09 lut 2009, 9:24

rebuzz pisze:Ja takze, bo bardzo sie nam przyda ;)
Przyda się Wam, przyda, szczególnie po tym jak widziałem co wczoraj grał Subotic :P Z Klose w ogole sobie nie radził, na Wasze szczęście naprawdę świetnie grał za to Weidenfeller :brawo:

Ogólnie wczorajszy mecz dostarczył mi wczoraj więcej wrażeń niż oczekiwałem. Niestety, wiecej tych negatywnych. Mógłbym jeszcze przeżyć poślizgnięcie się Demichelisa skutkujące bramką dla Borussii, ale przy tej nieskuteczności myślałem, że wyjdę z siebie :angry: I jeszcze ta nasza prawa strona :boje się: Myślałem, że chociaż Altintop da dobrą zmianę, ale okazał się nie lepszy od Schweinsteigera. Szczęście mieliśmy wczoraj Francka, przez którego szła niemal każda nasza akcja no i dość dobrze dysponowanego Klose (choć też zmarnował kilka pięknych okazji). No i co najważniejsze, reszta BL zagrała pod nas :) Do pełni szczęścia zabrakło jedynie porażki Hoffenheim, ale i tak jest nieźle :wink:
rebuzz pisze:ps. Przed meczem ma byc obiadek zarzad BVB i zarzad Bayernu. Hu, hu, hu ! ciekawe kto zapłaci ;)
Pewnie Wasi :P Jako początek spłaty za Hummelsa :lol:
Metal pisze: Stawiam że to stanie się w przeciągu 4/5 sezonów jak Demichelis będzie miał nieco więcej lat. Wole żeby Bayern odkupił już kompletnego Matsa niż zmarnował jego talent na ławce.
Ja w tym momencie też. A jak dobrze pójdzie, to nawet go odkupować nie trzeba będzie - wróci do nas w 2013 r. na zasadach wolnego transferu :P Akurat jak Micho będzie już wracał do Argentyny :P A czy Mats wróci do nas - raczej tak, bo wróciłby do Bayernu już teraz gdyby miał szansę na występy. Poza tym jego ojciec pracuje w naszych strukturach :wink:
Akarin pisze:Rafinha- Breno- Mats- Lahm

to byłoby świetne ustawienie za parę lat...
Kto mówi, że tak nie będzie? :P Tak jak pisałem wyżej, w 2013 r.... :lol: Najpierw trzeba by Rafinhę zakontraktować :wink:

Wróć do „Niemcy”