Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: majer13 » 10 lut 2009, 19:59

Tak liga zapowiada się bardo ciekawie myślę że spadnie ŁKS i niestety Cracovia .... Obydwie drużyny wydają mi się mieć najsłabszą kadrę szczególnie ŁKS Craxa niby sprowadziła paru zawodników ale myślę że w nijaki sposób oni polepszą styl gry drużyny Cracovii. Co do mistrzostwa to na finiszu zostaną dwie drużyny Legia i Lech .... Wisła niby kupiła jakiegoś Brazylijczyka ale jak wypadnie Brożek to kto tam będzie strzelał :?: Boguski :?: Sam nie pociągnie całej drużyny poza tym duże zamieszanie z pozycja bramkarza Pawełek jeśli nikogo nie sprowadzą pod dużą presja że jak popełni jeszcze kilka błędów to miejsce w podstawie straci na pewno, a zostaje jeszcze sprawa środka pola : dziadek Sobolewski Cantoro :? t chyba nie są zawodnicy który mogą w duzym stopniu pomóc swojej drużynie w walce o tytuł przynajmniej w porównaniu z Lechem i Legia tam są Stilic ,Murawski czy Iwański. Lech i Legie kilka transferów i jak dla mnie dwie najpewniejsze drużyny w walce o tytuł ... Co do Polonii to drużyna jak dla mnie nie to niby bardzo ciekawy skład ale nie taki który będzie tracił mało punktów po drodze wróżę im duo remisów szczególnie na wyjazdach. Poza tym Legia i Lech dobrze radziły sobie w meczach innymi kandydatami do tytułu ;)

Wróć do „Wracając Do Meritum”