Re: Kolejna afera korupcyjna

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Kolejna afera korupcyjna

Post autor: Wilmore » 12 lut 2009, 20:20

czeher pisze:
Wilmore pisze:co już ruszyło w prokuraturze
Mozesz mi powiedziec co? Bo jakos o Legii nic nie slyszalem no ale moze ty rowneiz w prokuraturze siedzisz, chyba ze cos mi umknelo bo ostatni miesiac to wariactwo...

A jezeli kogos maja jeszcze zdegradowac to wlasnie z kregu Craxa, LKS .... chociaz watpie
Jeżeli sądzisz, że o rozpoczęciu śledztwa w sprawie Kuchenkorza wszyscy dowiedzieli się przy okazji złapania Krygiera czy Reissa, to się grubo mylisz - tyle w temacie tego, skąd można wiedzieć o Legii. Mam wiadomości z najpopularniejszego źródła - jedna baba drugiej babie - ale jak dotąd zaskakująco się sprawdzały. Jagiellonia też nie zaskoczyła nikogo, jeśli sądzisz, że mają w Białymstoku tak dobrych prawników, że w pół godziny mieli przygotowane oświadczenie na temat wyroku sądu, to się grubo mylisz. Chwała jednak środowisku, że takie rzeczy nie przechodzą do prasy przedwcześnie i dalej - do czehera.
WD przyjęło świetną taktykę tuszowania każdej sprawy maksymalnie i nagłaśniania jej tuż po wyroku.
Poza tym - Wdowczyka już mieli. Przekręty Legii widzieli wszyscy, którzy nie mieli klapek na oczach. Od wtedy pewnym jest, że prokuratura ma haki na Legię. Jeśli sądzisz, że Wdowiec w prokuraturze był wypytywany tylko o Koronę i tylko o niej mówił, to... Jesteś chyba skłonny uwierzyć nawet w spisek GW i ITI przeciwko Lechowi. :lol:
Teraz najbliżej jest do Cracovii, ale i Legia pewnie zacznie bogu dziękować za mocną pozycję właścicieli niedługo.

Wróć do „Polska”