Dobra, dobra odnosnie Lecha to mozna bylo juz dosc dawna uslyszec w kuluarach, ze jest w kregu klubow na tapecie, czasem nawet w mass mediach cos tam przebakiwano.Wilmore pisze:Jeżeli sądzisz, że o rozpoczęciu śledztwa w sprawie Kuchenkorza wszyscy dowiedzieli się przy okazji złapania Krygiera czy Reissa, to się grubo mylisz - tyle w temacie tego, skąd można wiedzieć o Legii
wiesz, ze czasem takie rzeczy ulegaja deformacji, lub calkowitemu znieksztalceniu. O Amice (chociaz z drugiej strony jak to ugryzcWilmore pisze:Mam wiadomości z najpopularniejszego źródła - jedna baba drugiej babie
Stary nie traktuj mnie jak dziecka, czy jakiegos analfabete... Pisalem, ze ta wiadomosc mnie zaskoczyla z tego powodu, ze spadla jak grom z jasnego nieba, nie bylo zadnych przeciekow lub tez nie pisano o tym ze WD dostal jakies nowe dokumenty, czy tez cos uzupelniono, wlasnie z tej perspektywy moglo zaskoczyc bo myslalem ze PZPN ukrecil leb calej sprawie.Wilmore pisze:Jagiellonia też nie zaskoczyła nikogo, jeśli sądzisz, że mają w Białymstoku tak dobrych prawników, że w pół godziny mieli przygotowane oświadczenie na temat wyroku sądu, to się grubo mylisz. Chwała jednak środowisku, że takie rzeczy nie przechodzą do prasy przedwcześnie i dalej - do czehera.
Patrzac na to z perspektywy czasu, to wychodzi druga strona... ta sprawa zaskoczyc nie mogla bo gdzie stam wisiala, tylko juz kazdy o niej zapomnial, bo mieli zostac zdegradowani przed sezonem...
Oczywiscie to oswiadczenie i pewnie inne przyszle czynnosci prawne z strony jagi byly przygotowane wczesniej, z racji tego ze zarzad byl swiadom ze ta sprawa nie jest zamknieta, wiec kazdy glupi by sie odpowiednio przygotowal i jakis kruczkow sie uczepil ... vide Widzew
Co do Wdowca to wychodzisz z zalozenia, ze jak "dzialal" w Koronie to musial tak samo w Legii, to Blacha mogl podobnie, chociaz nie mial tyle do powiedzenie - lecz Skorza tez wywodzi sie z wronieckiego oka cyklonu, jak widzisz rozne teorie mozna puszczas w siec