Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Hanni » 13 lut 2009, 18:13

Logan pisze:Clichy nigdy nie był i pewnie nie będzie wyśmienitym graczem do defensywy. Fakt - jak jest w formie to potrafi się dobrze ustawić, podasekurować, przeszkodzić nawet najlepszemu. Do Ashley'a mu jednak w tym elemencie brakuje.
Gdy jest w formie do Ashleya nic mu nie brakuje bo gra na tyle zajebiscie aby byc w 11 Premiership i to nie jednego meczu a całego sezonu. Ashley w ubiegłym sezonie przy Gaelu był zwykłym piłkarzyną.
Logan pisze:Nie zmienia to faktu, że mam nadzieję że po sezonie odejdzie z Arsenalu.
Widac wolisz Szwajcara na środku obrony, ja niestety nie, bo Gallas zarówno pod względem doświadczenia, jak i posiadanych umiejętności jest filarem Arsenalu. Tak solidnym jak był Ljunberg, Vieira czy Gilberto. Wiem, że w jego miejsce nikogo nie kupimy, dlatego lepiej aby został.
Logan pisze:Niestety dla Gallasa - idzie młodość.
Dziękuję za taką młodośc. Niedługo średnia wieku w druzynie spadnie do 18 lat. A gdzie doświadczenie?
Logan pisze:I ten "dupowato" grający Arsenal, prezentujący się słabiej od Tott, wygrałby ten mecz gdyby sędzia prawidłowo ocenił sytuację.
Rzeczywiście jest się z czego cieszyc. Powinni dostac ze 3 bramki z kogutami to może do Wengera wreszcie by dotarło na jakim poziomie jest jego zespół. Bo odnośnie tego poziomu to nie prezentujemy w tym momencie nic lepszego niż City czy Tottenham. Uwazam, że obecny poziom Arsenalu to poziom West Hamu.
Logan pisze:PS To jest temat o Arsenalu, dlatego przedstawiaj nam wszystkim swoje spostrzeżenia poparte rozsądnymi i przemyślanymi argumentami właśnie na temat klubu z Ashburton Grove. Sadzę, iż w Twoim przypadku wystarczą dwa dni na zastanowienie. 3 dnia możesz się brać za logowanie
Nie wiedzialem, ze tak szybko stales sie moderatorem. Gratuluje :!:
Logan pisze:Natomiast do analizy i interpretacji moich postów załóż sobie osobny temat >>Logan<<, gdzie wraz z zainteresowanymi będziesz rozbierał je na części pierwsze. Ja zrobiłem to ostatni raz.
Pozdrawiam
Czlowieku, koncz wasc, wstydu oszczedz :!: Po co zakladac temat gwiazdorow tego forum, w ktorym niewatpliwie znalazlbys sie Ty, El Intero czy Lupek :!: :?:
Zlote usta wystarcza... chyba ze swoim Eboue juz jestes tam obecny 8)

Wróć do „Anglia”