też mnie to zastanawia, jak Milan planuje coś ugrać z taką obronąPatrząc na obronę Milanu nie wierzę aby byli w stanie zatrzymać Inter
Ogólnie to cieszę się że zagra Maicon, bo gdy dowiedziałem się, że może nie zagrać pomyślałem, że w tym meczu kompletnie nie będzie dynamicznej gry na skrzydłach i oba zespoły obudowane w środku pomocy się zablokują, choć i teraz są na to spore szanse, patrzac jak statyczne są w 2 lini obie drużyny z Mediolanu.
Co do Milanu to muszą liczyć na to że Pato i Beckham pociągnął ich gre i że gwiazdki sie zmobilizują i będą zapierdalać na boisku, bo inaczej samym klepaniem w środku pola przeciwko zostawiającemu niewiele miejsca na swojej połowie agresywnemu i fizycznemu rywalowi ciężko będzie im coś zdziałać. No szansą może też być statyczny środek obrony, gdzie wciskać się będzie dynamiczny Pato (na miejscu Milanu modliłbym się o Materaca na środku i Chivu na lewej)
Co do Interu to nie ma sensu pisać jak powinni zagrać itp. bo każdy wie jak to będzie wygladało (Zlatan+Maicon, kopa defensorów i twarda walka)
A kto wygra? No jednak dla mnie Inter, stawiam na 2:1, w najgorszym dla Interu wypadku na remis...