Trochę śmieszą mnie te wypowiedzi, ze Real nie wygra bo nie gra Robben. Oczywiście nie można zaprzeczyć że Holender w dużym stopniu decydował o zwycięstwach Królewskich. ALe taki mecz to olbrzymia szansa dla innych zawodników, jak np.Huntelaara, który mam nadzieję wyjdzie w pierszym skladzie ( Higuain na skrzydle ;]) i wreszcie strzeli jakąś bramkę. Kolejnym zawodnikiem który dzisiaj może otrzymać swoją szanse jest Faubert, który jak wejdzie to powinien gryźć trawę , bo przeciez musi przekonać aby klub go wykupił po zakończeniu sezonu. Myślę że Real stać dzisiaj na co najmniej dwubramkowe zwycięstwo nad Sportingiem.
#4 Hamburger - Bielefeld X2 2.49
Arminia zaskakuje w tej rundzie. W dwóch trudnych meczach aż 4 pkt. Wygrała z Werderem 2-1 , i zremisowała z Herthą 1-1. Wichniarek lubi strzelać tym większym niemieckim klubom.Werderowi w tym sezonie strzelił 3 bramki. Z Hamburgiem w rundzie jesiennej też zdobył bramkę . W formie jest też drugi napastnik Arminii Katongo który rozegrał bardzo dobry mecz z Werderem. Liczę tutaj na remis, najlepiej bramkowy żeby Wichniarek mógł się wykazac